|
ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) C.tesi Ağus. 15, 2009 12:54 am |
|
|
çoookk çıktım
ben hayatımda hiç maçta kavgaya karışmadım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) C.tesi Ağus. 15, 2009 2:28 am |
|
|
ben de karışmadım. aslında çok fazla maça gitmem Ben hayatımda hiç kamyon sürmedim sen?? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) C.tesi Ağus. 15, 2009 12:34 pm |
|
|
bende sürmedim
ben hayatımda hiç tek başıma tatile çıkmadım sen? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) C.tesi Ağus. 15, 2009 5:17 pm |
|
|
çıktım ben hayatımda hiç gazino gibi yerlere gitmedim sen????? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Ptsi Ağus. 17, 2009 1:35 am |
|
|
önünden geçmişliğim var da bnd girmedim
ben hayatımda hiç karadenizde yüzmedim sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Ptsi Ağus. 17, 2009 11:22 am |
|
|
yok yüzmedim ben hiç yurtdışına çıkmadım sen??? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Ptsi Ağus. 17, 2009 11:59 am |
|
|
çıktım bikaç kere
ben hayatımda hiç evlenmedim sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Ptsi Ağus. 17, 2009 8:29 pm |
|
|
bende
ben hiç hayatımda mardine gitmedim sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Ptsi Ağus. 17, 2009 11:26 pm |
|
|
ıııı gitmedim ben hayatımda hiç futbol maçına gitmedim sen?? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Salı Ağus. 18, 2009 10:11 am |
|
|
bende
ben hayatımda hıc sınfta kalmadım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Salı Ağus. 18, 2009 5:01 pm |
|
|
kalmadım
ben hiç film setine gitmedim sen ?? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) C.tesi Ağus. 22, 2009 6:30 pm |
|
|
ben de gitmedim
ben hiç amuda kalkıp 3 adım atamadım sen |
|
|
|
|
ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) |
|
|