|
ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Salı Tem. 14, 2009 1:02 am |
|
|
hayır
ben hayatımda hıc sıgara ıcmedım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Salı Tem. 14, 2009 5:09 pm |
|
|
içtim ama kurtuldum o illetten yani bıraktım çok şükür ben hayatımda hiç kuzey kutbunu görmedim sen??????? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Salı Tem. 14, 2009 9:09 pm |
|
|
bende görmedim
ben hiç elazığa gitmedim sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Salı Tem. 14, 2009 10:42 pm |
|
|
yok zaten istememde bende hiç uzay üssü görmedim sen??????????????? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Çarş. Tem. 15, 2009 1:56 am |
|
|
HAYIIIR
BEN HİÇ AFRİKAYA GİTMEDİM SEN? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Çarş. Tem. 15, 2009 11:04 pm |
|
|
hayır
ben hayatımda hiç istediğim gb tatile çıkmadım sen? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Çarş. Tem. 15, 2009 11:19 pm |
|
|
bendee
ben hayatımda hıç içki içmedim sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Perş. Tem. 16, 2009 1:13 am |
|
|
bende ben hayatımda hiç boş bi gün geçirmedim sen??? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Perş. Tem. 16, 2009 5:04 pm |
|
|
Ben Hayatımda Hiç Sevilemedim ? böööööööööö |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Cuma Tem. 17, 2009 4:46 pm |
|
|
ben sevildim kardeş
ben hayatımda hiç denizde açılmadım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Cuma Tem. 17, 2009 5:33 pm |
|
|
Seni biliyoruz mfs sen sevildin mi tam sevilion xD
Ben hayatımda hiç Araba kaçırmadım xD |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) C.tesi Tem. 18, 2009 1:56 am |
|
|
bendee
ben hayatımda hiç aldatmadım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) C.tesi Tem. 18, 2009 1:34 pm |
|
|
asla aldatmadım rabbim nasipde etmesin...... ben hayatımda hiç yüzerek açılamadımsen?????? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) C.tesi Tem. 18, 2009 1:45 pm |
|
|
bende
ben hayatımda hiç amerikaya gitmedim sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) C.tesi Tem. 18, 2009 2:35 pm |
|
|
hayır ben hayatımda hiç kedi beslemedim sen????????????? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Ptsi Tem. 20, 2009 2:56 pm |
|
|
annannemlerde var da beslemedim yani
ben hayatımda hiç boğazda yüzmedim sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Ptsi Tem. 20, 2009 7:54 pm |
|
|
yüzmedim ama çokk kez geçtim we gördüm. ben hayatımda hiç istediğim şeyi alamadım sen?? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Ptsi Tem. 20, 2009 8:03 pm |
|
|
aldım
ben hayatımda hiç boğa burcu olmadın sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Salı Tem. 21, 2009 1:08 am |
|
|
bendee ben hayatımda hiç oğlak burçlu arkadasım olmadı sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Salı Tem. 21, 2009 12:00 pm |
|
|
olduu
ben hayatımda hıc mıdye yemedım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Salı Tem. 21, 2009 7:25 pm |
|
|
cıx yemedim ben de
ben hayatımda hiç F11 tuşunu kullanmadım, sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Ptsi Tem. 27, 2009 3:33 pm |
|
|
kullandım ben hayatımda hiç istanbulda denize girmedim sen????? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Ptsi Tem. 27, 2009 3:45 pm |
|
|
bende
ben hiç kastamonuna gitmedim sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Ptsi Tem. 27, 2009 7:23 pm |
|
|
çookkk gittim ben hayatımda hiç dooğuya gitmedim sen?? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Ptsi Tem. 27, 2009 7:24 pm |
|
|
bnde gitmedim
ben hayatımda hiç amerikaya gıtmedım sen |
|
|
|
|
ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) |
|
|