|
ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Ptsi Tem. 27, 2009 8:17 pm |
|
|
bende gitmedim,, ben hayatımda hiç tatil yapmadım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Salı Tem. 28, 2009 4:45 pm |
|
|
yaptım
ben hayatımda hiç yaşıtım ve karşı cins olan birini ööpmedim sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Salı Tem. 28, 2009 11:59 pm |
|
|
öpmedim
ben hiç paraşütle atlamadım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Çarş. Tem. 29, 2009 5:25 pm |
|
|
hayır atlamadım ben hiç başladıgım diyeti tamamlamadım sen ?? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Çarş. Tem. 29, 2009 5:35 pm |
|
|
hiç diyet yapmadım:)
ben hayatımda hiç aya gitmedim sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Çarş. Tem. 29, 2009 7:00 pm |
|
|
geçen arklarla bi orlarda gezindik de hiç gitmedim yaf allam yaa
ben hayatımda hiç hamama gitmedim sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Perş. Tem. 30, 2009 12:15 am |
|
|
bendee=)
ben hiç içki içmedim sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Perş. Tem. 30, 2009 1:02 am |
|
|
yok içmedim
ben sigara da içmedim sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Perş. Tem. 30, 2009 1:33 am |
|
|
bendeee
ben hayatımda hiç mattan 1almadım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Perş. Tem. 30, 2009 1:46 am |
|
|
aldım ben hayatım hiç mutlu olmadım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Perş. Tem. 30, 2009 11:12 pm |
|
|
oldum
ben hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Cuma Tem. 31, 2009 12:54 am |
|
|
hayır kullanmadım ben hayatımda hiç kamyona binmedim sen? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Cuma Tem. 31, 2009 1:46 am |
|
|
bindiiiiim=)
ben hayatımda hiç evden kaçmadım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Cuma Tem. 31, 2009 2:51 pm |
|
|
2 kere kaçtım ben hayatımda hiç doğum günü kutlaması yapmadım sen. |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Cuma Tem. 31, 2009 4:35 pm |
|
|
yaptım ben hayatımda hiç bir erkek dövedim.... |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Cuma Tem. 31, 2009 5:50 pm |
|
|
ben dövdüm
ben hayatımda hiç adam öldürmedim sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 11:57 pm |
|
|
bende öldürmedim ben hayatımda hiç hediye almadım sen? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Salı Ağus. 04, 2009 11:56 am |
|
|
aldım
ben hayatımda hiç antalyya gıtmedım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Salı Ağus. 04, 2009 2:34 pm |
|
|
bende gitmedim ben hayatımda hiç annemden dayak yemedim.....sen?? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Salı Ağus. 04, 2009 11:38 pm |
|
|
küçükken yedim deli ederdim
ben hayatımda hiç babamdan dayak yemedım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Çarş. Ağus. 05, 2009 3:58 am |
|
|
ooooooooooooooooooo :D:D anlatsam roman olur.. ben hayatımda hiç bi gece olsun yanımda birisi olmadı sen?? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Perş. Ağus. 13, 2009 9:28 pm |
|
|
yanımda derken.. hastayken annemin yanında beklediği olmuştur. ayrıca kamplarda bazen aynı yatakta yattığım da oldu arklarla
ben hayatımda hiç bungee jumping yapmadım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Cuma Ağus. 14, 2009 12:29 am |
|
|
yanımda derken her türlü yanlız kalmamak bende yapmadım ben hayatımda hiç basketbol oynamadım sen |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) Cuma Ağus. 14, 2009 1:10 am |
|
|
Ben oynadım
Ben hayatımda hiç kafamı yarmadım
sen??? |
|
|
|
|
Konu: Geri: ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) C.tesi Ağus. 15, 2009 12:28 am |
|
|
ewt yardım :D hemde şu tarım işlerinde kullanılan pulluk die bi cihaz war kafa üstü duwardan düştüm ben hayatımda hiç ailemle dışarıya gezmeye çıkmadım sen?? |
|
|
|
|
ßen hayatımda hiç ... (YapmadıkLarınız ..) ;) |
|
|