Makarna Sığır eti Sarmısak Biberiye otu Turunç kabuğu Sadeyağ Domates Su Tuz Ufalanmış peynir
Sığır etinin but tarafından büyükçe bir parça almalı Bunu her tarafından bıçak ile derince delmeli Buralara sarmısak, biberiye otu, turunç kabuğu tıkmalı Tencere içinde sadeyağ ile aheste kızartmalı Sonra üzerine tuz, domates ve su koyup tekrar kaynatmalı Pişince etleri çıkartıp suyuna makarnayı salmalı Makarna pişip su kalmayınca tabağa alıp üstüne etleri koymalı Etlerinde üstüne ufalanmış paynir serpip yemeli
Konu: Geri: Kebaplı Makarna C.tesi Ocak 24, 2009 3:04 pm
eline saglık..........
Konu: Geri: Kebaplı Makarna C.tesi Ocak 24, 2009 9:35 pm