Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Hoşgeldiniz, Misafir
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 17
 

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hamsi Kayganası

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
_ÇatLak_
Asistan
Asistan
_ÇatLak_
Cinsiyet: Erkek
---www.acemi.yiz.biz---
Yaş : 33
Kayıt tarihi : 22/09/08
Mesaj Sayısı : 3535
Nereden : TÜRKİYE / ANKARA
Lakap : Paşa
Hamsi Kayganası Vide
http://www.acemi.yiz.biz
MesajKonu: Hamsi Kayganası Hamsi Kayganası EmptyCuma Ocak 23, 2009 1:57 am

½ kg Taze Hamsi
4 adet Yumurta
1 bağ Yeşil Soğan
2 yemek kaşığı un
½ demet Maydanoz
Yeterince Tuz ve Karabiber
1 su bardağı süt






Hamsinin kılçıklarını çıkarıp üç-dört parçaya ayırın.
İçine yeşil soğan ve maydanozu ince ince doğrayın.
Yumurtaları kırın, tuz ve karabiber ilave edip, sütle çırpın.
Krep kıvamına gelince bir tavaya az sıvıyağ koyup, kızdırın.
Krep karışımından 1 kepçe dökün, incecik yayın ve ve tavayı yavaşça sallayarak pişirin.
Bir tabak yardımı ile alt üst edin.
Pişen kayganaları düz bir servis tabağına alın.
Kayganalar üst üste konulup, dilimlenir veya tek tek rulo şeklinde sarılıp, servis tabağına yerleştirilebilir.
Arzuya göre yeşil soğan, salata ve marul ile süsleyerek servise sunun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Hamsi Kayganası

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Action Forumlar :: Yemek Tarifleri :: Ana Yemekler -
Powered by phpBB © Acemi Forum
Copyright © 2007 By [-İDLE-] & adegerli33