½ kg Taze Hamsi 4 adet Yumurta 1 bağ Yeşil Soğan 2 yemek kaşığı un ½ demet Maydanoz Yeterince Tuz ve Karabiber 1 su bardağı süt
Hamsinin kılçıklarını çıkarıp üç-dört parçaya ayırın. İçine yeşil soğan ve maydanozu ince ince doğrayın. Yumurtaları kırın, tuz ve karabiber ilave edip, sütle çırpın. Krep kıvamına gelince bir tavaya az sıvıyağ koyup, kızdırın. Krep karışımından 1 kepçe dökün, incecik yayın ve ve tavayı yavaşça sallayarak pişirin. Bir tabak yardımı ile alt üst edin. Pişen kayganaları düz bir servis tabağına alın. Kayganalar üst üste konulup, dilimlenir veya tek tek rulo şeklinde sarılıp, servis tabağına yerleştirilebilir. Arzuya göre yeşil soğan, salata ve marul ile süsleyerek servise sunun.