Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Perş. Tem. 24, 2008 8:33 pm
ben de geldim kusura bakmayın daha da sıkıştırdım derdim
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Cuma Tem. 25, 2008 2:10 pm
hiç aldırmazdımmmm alışkınım ben zaten çok kaldım
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Cuma Tem. 25, 2008 2:12 pm
üsttekiyle konuşur derleşirdim
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Cuma Tem. 25, 2008 11:10 pm
madem sen derleşiyon bn de dertleşirdim
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? C.tesi Tem. 26, 2008 12:12 am
espirilerndn kaçacak delik arardm
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? C.tesi Tem. 26, 2008 12:56 am
son bomba espirimi yapardım
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? C.tesi Tem. 26, 2008 11:32 am
soğuk esprilerden buz tuttuğumdan dolayı ceketime iyice sarılırdım
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? C.tesi Tem. 26, 2008 11:52 am
bende sana sarılırdım çünkü ceketim yok
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? C.tesi Tem. 26, 2008 11:55 am
beraber sarılalım sıkı sıkı yapardık
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? C.tesi Tem. 26, 2008 12:10 pm
ya yok artık o kadar üşüdüğümüzü görünce espri yapmayı keserdi heralde
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? C.tesi Tem. 26, 2008 10:11 pm
bn olsam kesmezdim ama Damlayı bilmem
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? C.tesi Tem. 26, 2008 11:26 pm
bn d kesmezdim sadece ısıtıcı getirirdim we espirilere dewam ederdim..
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? C.tesi Tem. 26, 2008 11:41 pm
dammie demiş ki:
son bomba espirimi yapardım
yaaa söle nemiş o bomba diye sorardım
iyi iyi bu arada bni yalnız bırakmadın saol
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Paz Tem. 27, 2008 12:54 am
"Adam yolda giderken balon patlatmış, reçel dokuz.."
sorun deil her zaman //bunları solerdm
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Paz Tem. 27, 2008 12:55 am
oleyyyyyyyyy bn de sölerdim bari
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Paz Tem. 27, 2008 1:21 am
sana da olleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey derdim
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Paz Tem. 27, 2008 11:54 am
bir buz kütlesine dönüşür gözlerimden başka hiçbiryerimi kıpırdatamazdım
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Paz Tem. 27, 2008 3:35 pm
bn d snn gibi kalcaımı bildiim için ya asansordekileri iice bi dowerdm (komaya sokana kadr we sadece espri yapanları) yada yardım çığlıkları atardm we kurtulduumda onları oyle souk bi yere postalardm ki bnm n yasadıımı anlasnlar die
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Paz Tem. 27, 2008 4:45 pm
biz espirilerle ortamı daa da dondururduk sıcak bi yere yollasan bile bi fark olmazdı
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Paz Tem. 27, 2008 6:52 pm
bide küresel ısınma diyolar... biz olmasak şimdiye çoktan küresel ısınma olmuş bitmişti... dünyayı biz kurtarıyoz bizzzz
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Paz Tem. 27, 2008 6:56 pm
bize odul wermeleri için grew yapmayı isterdim
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Paz Tem. 27, 2008 6:59 pm
""sen de ödüle alıştın. bak spidermana adam dünyayı kurtarıyo ama ödül faln aldığı yok.. kendini onlardan biri say biz insanların herolarıyız.. gerçi kuru kuruya hero gitmiyo da nese ""derdim
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Paz Tem. 27, 2008 8:23 pm
WAAAY derdim
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Paz Tem. 27, 2008 8:25 pm
hehe işte böle derdim
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Tem. 28, 2008 4:31 pm
espri yapmaması için ağzını bantlardım direkt çözüm ellerinide bağlamak gerek ki ağzını açmasınnn
Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ?