|
Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Tem. 28, 2008 7:56 pm |
|
|
sana yardım ederdim ki artık esprilerine bi ara versinler |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Çarş. Tem. 30, 2008 12:28 pm |
|
|
kapıcıyı çağırırdım yoksa bunlar bana işkence etcek derdim |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Perş. Tem. 31, 2008 11:06 am |
|
|
derim sen uğraş ben biraz kestireyim şurada bea |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Perş. Tem. 31, 2008 11:15 am |
|
|
yok öle yağma bn de yatıyom bi ara kurtarırlar bizi derdim |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Perş. Tem. 31, 2008 10:02 pm |
|
|
Kurtarın beni bundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan diye bağırırım |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Ağus. 04, 2008 9:42 pm |
|
|
ayyy yeter artık bu asansöre bir tamirci çağırmak gerek insanların hayatıyla oynuyo resmen yawww |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Salı Ağus. 05, 2008 2:07 pm |
|
|
kepıyı falan tekmelerdim o zamn belki birileri duyar |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Paz Ağus. 10, 2008 5:21 pm |
|
|
iyi sen tekmele sen yorulunca bn tekmelerim rdim |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Çarş. Ağus. 27, 2008 6:38 pm |
|
|
kapı baca ne varsa kırardım |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Perş. Ağus. 28, 2008 12:12 pm |
|
|
yardım ederdim |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 5:46 pm |
|
|
acıktım yicek bişeyler bull derdim hehe nede olsa orucum önüme geçeni yerim yicek bakımındna |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 5:57 pm |
|
|
şarkı sölerdim:
kız seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler
diye |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 5:58 pm |
|
|
hehe sen kendiin aşmışsınn kurtarın beni brdann die barırdım hhe |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 5:58 pm |
|
|
neyimi aşmışım ya sadece şarkı sölücem töbe töbe derdim |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 5:59 pm |
|
|
hehe tmm tmm ama şarkı baydı başkasına geç derdim ehhe |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 6:03 pm |
|
|
ya ama boğazım kurudu iftardan sora sölerim ok??? derdim |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 6:05 pm |
|
|
hehe iftara as kaldı yaşadın derdim |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 6:06 pm |
|
|
ama iftarı asansörde nasıl yapcan derdim |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 6:09 pm |
|
|
Hmm bilmem ben bununla kalsam ağlardım heralde çünkü nasıl yani deyip duruo... |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 6:10 pm |
|
|
hhe allah kolaylık versin derdim |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 6:11 pm |
|
|
Ne konuda die cevap werirdim... |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 6:12 pm |
|
|
nasıl yani la derdim yine |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 6:25 pm |
|
|
Kafamı sağda soldaki sert cisimlere vururum... |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 6:28 pm |
|
|
dur yapma kıyma canına derdim heh |
|
|
|
|
Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? Ptsi Eyl. 01, 2008 6:33 pm |
|
|
Tesekkür edip gülümserdim |
|
|
|
|
Üstteki Üyeyle Asansörde Kapalı Kalsan Ne Yapardın ? |
|
|