Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Hoşgeldiniz, Misafir
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 17
 

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Güveçte Et Sote

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
_ÇatLak_
Asistan
Asistan
_ÇatLak_
Cinsiyet: Erkek
---www.acemi.yiz.biz---
Yaş : 33
Kayıt tarihi : 22/09/08
Mesaj Sayısı : 3535
Nereden : TÜRKİYE / ANKARA
Lakap : Paşa
Güveçte Et Sote Vide
http://www.acemi.yiz.biz
MesajKonu: Güveçte Et Sote Güveçte Et Sote EmptyCuma Ocak 23, 2009 2:17 am

750 gr yağsız dana eti
¼ paket margarin
2 adet kuru soğan
3-4 yeşil biber
2 adet olgun domates
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
2-3 sap maydanoz
Yeterince tuz, karabiber, kırmızı pul biber






Yağsız temizlenmiş dana etini ufak ufak kuşbaşı doğrayın.
Bir tencerede yağı eritin ama kızmadan içine eti atın ve et suyunu salıp çekene kadar kavurun
Küp küp doğradığınız soğanları ve incecik doğradığınız yeşil biberleri katın.
Bir kaç dakika çevirin.
Yeterince ılık suda salçaları eritip ekleyin.
Tuzunu biberini katıp ağır ateşte 45 dakika kadar et yumuşayana dek pişirin.
Pişince yeterli büyüklükte bir güveç kabına aktarın.
Önceden ısıtılmış yüksek ısılı fırında 10 dakika daha pişirin.
Güveçi fırından çıkardıktan sonra maydanoz ile süsleyip çok sıcak olarak servise sunun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Güveçte Et Sote

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Action Forumlar :: Yemek Tarifleri :: Ana Yemekler -
Powered by phpBB © Acemi Forum
Copyright © 2007 By [-İDLE-] & adegerli33