Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Hoşgeldiniz, Misafir
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 17
 

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ispanaklı İncik Kapama

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
_ÇatLak_
Asistan
Asistan
_ÇatLak_
Cinsiyet: Erkek
---www.acemi.yiz.biz---
Yaş : 33
Kayıt tarihi : 22/09/08
Mesaj Sayısı : 3535
Nereden : TÜRKİYE / ANKARA
Lakap : Paşa
Ispanaklı İncik Kapama Vide
http://www.acemi.yiz.biz
MesajKonu: Ispanaklı İncik Kapama Ispanaklı İncik Kapama EmptyCuma Ocak 23, 2009 2:16 am

1 demet ıspanak
6 adet kuzu inciği
1 çaybardağı sıvıyağ
1 çorba kaşığı un
4 lt su
2 adet patates
2 adet havuç
2 adet kereviz
100 gr mantar
1 demet taze soğan
Yeterince tuz






İncikleri bir tencereye atın ve üzerini örtecek kadar su koyarak ateşe oturtun
Su tam kaynayacakken ateşten alın, etleri yıkayıp bir kenarda bekletin
Geniş bir tencereye sıvı yağı koyun
Ateşte kızdırın ve unu ilave edin
Un sararmağa başlayınca 2 lt suyu azar azar ilave edin
Dikkat edin un topaklanmasın
Su kaynayınca sırası ile incikleri, iri doğranmış havyçları, patatesler, kerevizleri, mantarları ekleyin
Orta ısıda kaynamağa bırakın
Bu sırada oluşacak köpüğü bir kaşık ile alın
Et %50 piştiğinde tuzunu ayarlayıp 45 dakika daha kaynatın
Bu arada bir başka tencereye 2 lt su koyun ve kaynatın
İçine temizlenmiş ıspanağı atıp 1 dakika haşlayın
Sıcak sudan çıkartıp hemen soğuk suya alın
2-3 dakika bekletin
Taze soğanları temizleyin ve ıspanakla beraber yemeğe ekleyin
10 dakika daha kaynatıp sıcak sıcak servise sunun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Ispanaklı İncik Kapama

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Action Forumlar :: Yemek Tarifleri :: Ana Yemekler -
Powered by phpBB © Acemi Forum
Copyright © 2007 By [-İDLE-] & adegerli33