Konu: İş Dünyası ve Sanatçılar Tegev Provasında Buluştu Ptsi Şub. 23, 2009 11:13 am
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (Tegev) Yararına Bu Akşam 21:00'de Lütfi Kırdar Uluslararası Gösteri Merkezi'nde Verilecek Konserin Son Provası Dün Akşam Saatlerinde Yapıldı.
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGEV) yararına bu akşam 21:00’de Lütfi Kırdar Uluslararası Gösteri Merkezi’nde verilecek konserin son provası dün akşam saatlerinde yapıldı. Türkiye’nin önde gelen müzisyenleri, sanatçıları, iş insanları, gazetecileri ve yazarlarının aynı sahneyi paylaşacağı konserden elde edilecek olan gelirin tamamı Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı kanalı ile eğitim sistemine yönlendirilecek. Bu akşamki konserde, Fahir Atakoğlu, Kürşat Başar, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Okan Baylülgen, Yavuz Bingöl, Güneri Cıvaoğlu, Cem Davran, Nazlı Deniz Boran, Kenan Doğulu, Sertap Erener, Fatih Erkoç, Carlos Garcia, İsmail Hakkı Demircioğlu, Rahmi Koç, Hülya Koçyiğit, Erkan Oğur, Güler Sabancı, Tan Sağtürk, Ethem Sancak, Tuluğ Tırpan ile Zara sürpriz bir repertuar ile sahne alacak.