Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Hoşgeldiniz, Misafir
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 17
 

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Katmer

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
_ÇatLak_
Asistan
Asistan
_ÇatLak_
Cinsiyet: Erkek
---www.acemi.yiz.biz---
Yaş : 33
Kayıt tarihi : 22/09/08
Mesaj Sayısı : 3535
Nereden : TÜRKİYE / ANKARA
Lakap : Paşa
Katmer Vide
http://www.acemi.yiz.biz
MesajKonu: Katmer Katmer EmptyCuma Ocak 23, 2009 2:07 am

1 adet yufka
1 su bardağı soyulmuş antepfıstığı
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çay bardağı şeker
100 gr kaymak






Yufkayı bir tepriye serin ve her tarafına erimiş tereyağı sürün.
Kaymağı parçalar halinde üzerine yerleştirin.
Onunda üzerine şekeri ve dövülmüş antepfıstığını da serperek yufkayı bohça şeklinde katlayın.
Yağsız tavada altı ve üstü kızarana kadar pişirin.
Son olarak üzerine tereyağı sürün ve dövülmiş antepfıstığı ile süsleyerek servise sunun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Katmer

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Action Forumlar :: Yemek Tarifleri :: Hamur İşleri -
Powered by phpBB © Acemi Forum
Copyright © 2007 By [-İDLE-] & adegerli33