½ kg. taze tel kadayıf 200 gr. tereyağı 3 su bardağı süt 4 adet yumurta 200 gr. dil peyniri 200 gr. sucuk
Kadayıfı geniş bir kaba alın ve mümkün olduğunca tel tel ayırın. Bir tavada tereyağını kızdırın. Kadayıfın üzerine gezdirin ve elinizle harmanlayarak kadayıfı iyice yağlayın. Yağladığınız fırın tepsisine kadayıfın yarısını yayın. Üzerine dilimlenmiş dil peynirini bir sıra dizin. Üzerine dilim dilim sucuğu dizin. Sucukların üzerine bir sıra daha peynir dizin ve kadayıfın geri kalanıyla üzerini kaplayın. Bir kasede 3 su bardağı sütle 4 yumurtayı hafif çırparak karıştırın ve kadayıfın üzerine gezdirin. Bir saat kadar bu şekilde bekleterek dinlendirin. Kadayıf yeteri kadar beklediğinde fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servise sunun