3 su bardağı un 1 küçük paket margarin 3 çorba kaşığı Pudra şeker 3 yumurta (1 yumurta akı üstü için) 1 tatlı kaşığı tane anason 1 limon kabuğunun rendesi 1 kahve kaşığı kabartma tozu Yeterince susam 1 tutam tuz
Anasonu yıkayıp bir fincan su ile kaynatıp süzün ve saklayın. Unun ortasını açıp, anasonlu su, yağ, pudra şeker, 2 bütün yumurta, bir yumurta sarısı, kabartma tozu, limon kabuğu rendesi, tuz koyup güzelce yoğurun. Bu hamurdan simitler şekillendirin. Simitleri önce yumurta akına sonra susama batırıp fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış orta hararetli fırında altın rengine gelene kadar gevrek olarak pişirin. 10-15 dakika dinlendirip sıcak sıcak servise sunun.