1 su bardağı yağ 1 su bardağı yoğurt 1 pk kabartma tozu Aldığı kadar un
İçi için ; Beyaz peynir 3-4 sap maydanoz 1 yumurta Yeterince tuz ve karabiber
Üstü için : Yeteri kadar galeta unu
Malzemeden yumuşakça bir hamur yoğurun. Nemli bir bez örterek 30 dakika kadar dinlendirin. Bu arada içi için harç malzemelerini karıştırarak hazırlayın. Sonra hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak elinizle yassıltıp içine harcını bolca koyup yarım daire şeklinde kapatın. Bir kapta yumurtayı blender ile çırpın. Sonra hazırladığınız poğaçaları tamamen önce yumurtaya, sonra da galeta ununa batırın ve yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında altın rengi alana ve çıtır çıtır olana kadar yakmadan pişirin. Fırından çıkarıp 10-15 dakika dinlendirip servise sunun.