Konu: Bayanlar Böyle Bir Eşimiz Olsun İster miyiz? Perş. Ocak 22, 2009 2:23 am
Resmin Üzerinde ' Böyle Olması Gerek' yazıyor..
Konu: Geri: Bayanlar Böyle Bir Eşimiz Olsun İster miyiz? Perş. Ocak 29, 2009 2:35 am
Ben Bayan Olsam İsterdim Erkeğim ve Böle bayan İStemiorm
Konu: Geri: Bayanlar Böyle Bir Eşimiz Olsun İster miyiz? Perş. Ocak 29, 2009 9:03 pm
yoo biz yurtta kendi çamaşırımızı kendimiz hallediyoz ütümüzü kendimiz yapıoz yani bular askerliğe bi newi alışmatır sende alışsan ei olur..
Konu: Geri: Bayanlar Böyle Bir Eşimiz Olsun İster miyiz? Cuma Ocak 30, 2009 5:52 pm
kardeşim ben ütü yapamıorum genelde eve yada hatuna götürüyorummm
En son _ÇatLak_ tarafından C.tesi Şub. 14, 2009 8:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Konu: Geri: Bayanlar Böyle Bir Eşimiz Olsun İster miyiz? C.tesi Ocak 31, 2009 11:18 pm
bende aynı kardeşim ama olsun belli bi zmn sora onuda çözeriz ben mesela bi pantulon ütüledin mi en az 3 çizgi oluyo otoban şeridi gb gömlek hele hiç ütüleyemiyorum
Konu: Geri: Bayanlar Böyle Bir Eşimiz Olsun İster miyiz? Paz Şub. 01, 2009 8:58 pm
erkekler eşlerine yardımcı olmalı bence belki o resimdeki kadın hasta ayaga kalkamıyo kocası yardım edio bunun neresi kötü keşke bütün erkek ırkı böyle düşünceli olsa.........
Konu: Geri: Bayanlar Böyle Bir Eşimiz Olsun İster miyiz? Perş. Şub. 05, 2009 2:19 am
İfot abla size katılıorum
Konu: Geri: Bayanlar Böyle Bir Eşimiz Olsun İster miyiz? Cuma Şub. 06, 2009 10:57 pm
ablacım yardımlaşma bize dinimizden geliyo tabiki yapmamız lazım ama bazı arkadaşlar war çok zıtlar illa karım yapacak unsuru wardır yha illa o yapacak ben yapmam gbsinden bahaneler aslında istese yapar...
Konu: Geri: Bayanlar Böyle Bir Eşimiz Olsun İster miyiz? C.tesi Şub. 07, 2009 12:56 pm
ifot_abla demiş ki:
erkekler eşlerine yardımcı olmalı bence belki o resimdeki kadın hasta ayaga kalkamıyo kocası yardım edio bunun neresi kötü keşke bütün erkek ırkı böyle düşünceli olsa.........
Değilmi? yiz...
Konu: Geri: Bayanlar Böyle Bir Eşimiz Olsun İster miyiz? Paz Şub. 08, 2009 7:32 pm
adegerli33 demiş ki:
ifot_abla demiş ki:
Değilmi? yiz...
seni kastetmedim aşkım söz meclisten dışarı...........
Konu: Geri: Bayanlar Böyle Bir Eşimiz Olsun İster miyiz? Çarş. Şub. 11, 2009 3:15 pm
bence yardımlaşarak yapılması daha güzel ama her işide erkeğe yaptırmak biraz saçma olur.. yeri geldiğinde zaten düşünceli biriyse kadın söylemeden o yapar diye düşünüyorum.
Konu: Geri: Bayanlar Böyle Bir Eşimiz Olsun İster miyiz? Perş. Şub. 12, 2009 1:03 pm
ya 1 kere eer sadık bir eş ise yani karısına veya sevgilisini ölümden çok seviorsa kesin böle bir yardımı yapar ben olsam bende yaparım
Konu: Geri: Bayanlar Böyle Bir Eşimiz Olsun İster miyiz? Cuma Şub. 13, 2009 9:02 am
çok dogru kardeşim........
Konu: Geri: Bayanlar Böyle Bir Eşimiz Olsun İster miyiz? Cuma Şub. 13, 2009 11:55 am