Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Hoşgeldiniz, Misafir
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 17
 

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Remulad Sosu (Fransa)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
_ÇatLak_
Asistan
Asistan
_ÇatLak_
Cinsiyet: Erkek
---www.acemi.yiz.biz---
Yaş : 33
Kayıt tarihi : 22/09/08
Mesaj Sayısı : 3535
Nereden : TÜRKİYE / ANKARA
Lakap : Paşa
Remulad Sosu (Fransa) Vide
http://www.acemi.yiz.biz
MesajKonu: Remulad Sosu (Fransa) Remulad Sosu (Fransa) EmptyC.tesi Ara. 20, 2008 4:43 pm


Malzemeler (1 lt. sos için):
900 gr. mayonez
50 gr. kornişon kaba doğranmış
1 çorba kaşığı ançuez ezmesi
25 gr. kapari kaba doğranmış
1 çorba kaşığı doğranmış taze ot buketi

Yapılışı:
Mayoneze her biri kabaca doğranmış kapari ve kornişonuRemulad Sosu (Fransa) Smiliv taze ot buketiniRemulad Sosu (Fransa) Smiliv ançuez ezmesini katıpRemulad Sosu (Fransa) Smiliv hepsini iyice karıştırın ve servise sunun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Remulad Sosu (Fransa)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Action Forumlar :: Yemek Tarifleri :: Soslar -
Powered by phpBB © Acemi Forum
Copyright © 2007 By [-İDLE-] & adegerli33