4 dana bonfile Tuz Karabiber 2 tatlı kaşığı tane karabiber 2 çorba kaşığı margarin 200 ml et suyu 100 gr süt kreması
Nasıl Hazırlanır: 1) Fırını 100 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın. Bonfileleri tuz ve karabiberle tatlandırın. Fırına dayanıklı bir kapta margarini eritin. Eti kapta harlı ateşte 1 dakika kadar pişirin. Ardından kabı fırına verip 10 dakika daha pişirin.
2) Bu arada karabiber tanelerini kabaca ezin. Et suyunu kaynatıp yarı yarıya azalıncaya kadar pişirin.
3) Eti kaptan alın. Alüminyum bir folyoya sarıp 2 - 3 dakika daha kapattığınız fırında bekletin.
4) Et suyunu eti pişirdiğiniz kaba alın. Karabiber taneleri ve süt kremasını ekleyin. 3 - 4 dakika kadar pişirin. Eti sos eşliğinde servis yapın.