Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Hoşgeldiniz, Misafir
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 17
 

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dana bonfile

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
_ÇatLak_
Asistan
Asistan
_ÇatLak_
Cinsiyet: Erkek
---www.acemi.yiz.biz---
Yaş : 33
Kayıt tarihi : 22/09/08
Mesaj Sayısı : 3535
Nereden : TÜRKİYE / ANKARA
Lakap : Paşa
Dana bonfile Vide
http://www.acemi.yiz.biz
MesajKonu: Dana bonfile Dana bonfile EmptyC.tesi Ara. 20, 2008 4:31 pm

Malzemeler:

4 soğan
1 çorba kaşığı pudraşeker
2 çorba kaşığı sıvıyağ
4 dana bonfile
Tuz
karabiber
2 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı un
200 ml et suyu


Nasıl Hazırlanır:


1) Fırını 100 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın. Soğanları soyun. 1 soğanı küp küp doğrayın. Kalanları ise jülyen doğrayın.

2)
Pudraşekeri bir tavada kavurun. Jülyen soğanı ve bir çorba kaşığı
sıvıyağı ekleyin. Orta ateşte karıştırarak kavurmaya devam edin. Soğanı
bir kağıt mutfak havlusunun üzerine alın.

3) Bonfileleri tuz ve
karabiberle tatlandırın. Margarini bir tavada eritin. Eti önce harlı
ateşte 1 dakika kadar pişirin. Ardından fırına dayanıklı bir kaba alıp
fırına verin. 10 dakika kadar pişirin.

4) Kalan sıvıyağı eti
pişirdiğiniz tavaya alın. Küp doğranmış soğanın üzerine un serpip
tavada kavurun. Et suyu ve dilerseniz birayı ekleyip sıvı yarı yarıya
azalıncaya kadar pişirin. Jülyen soğanı ekleyin. Eti soğan sosu
eşliğinde servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Dana bonfile

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Action Forumlar :: Yemek Tarifleri :: Ana Yemekler -
Powered by phpBB © Acemi Forum
Copyright © 2007 By [-İDLE-] & adegerli33