Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Hoşgeldiniz, Misafir
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 17
 

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Acılı Şehriye Çorbası

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
_ÇatLak_
Asistan
Asistan
_ÇatLak_
Cinsiyet: Erkek
---www.acemi.yiz.biz---
Yaş : 33
Kayıt tarihi : 22/09/08
Mesaj Sayısı : 3535
Nereden : TÜRKİYE / ANKARA
Lakap : Paşa
Acılı Şehriye Çorbası Vide
http://www.acemi.yiz.biz
MesajKonu: Acılı Şehriye Çorbası Acılı Şehriye Çorbası EmptyC.tesi Ara. 20, 2008 4:24 pm

Malzemeler



-1 adet kabak

-1 bardak şehriye

-1 adet acı biber

-1 adet kırmızı dolmalık biber

-1 adet tavuk göğsü

-1 demet taze soğan

-3 kaşık sıvıyağ

-2 kaşık soya sosu

-3 bardak tavuk suyu

-tuz



Hazırlanışı



Soğanları halka, kabağı kazıyıp küp, biberleri de şerit halinde doğrayarak hazır edin. Tavuk suyunu hazırlayın; tavuk
etini de minik parçalara ayırın. Bir tencere içine kabağı ve şehriyeyi
koyup 2 bardak su ile kaynatın. Diğer tarafta sıvıyağı kızdırıp soğan ve biberleri sote edin. Tavuğu ekleyip kavurun. Malzeme kavrulunca bunları kabakları
pişirdiğiniz tencereye aktarın. Tavuk suyunu ve soya sosunu ilave edin,
tuzunu ayarlayarak birkaç dakika daha kaynatıp ocaktan alın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Acılı Şehriye Çorbası

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Action Forumlar :: Yemek Tarifleri :: Çorbalar -
Powered by phpBB © Acemi Forum
Copyright © 2007 By [-İDLE-] & adegerli33