Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... C.tesi Ekim 18, 2008 12:25 pm
Ne şekiliz amaaa okul çıkışında
Arkadaki yeşil bina da bizim yurt
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... C.tesi Ekim 18, 2008 2:53 pm
Başkan süt gibi görüncesss yaaaaa
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... C.tesi Ekim 18, 2008 3:18 pm
kidd newtowna gelme .....
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Paz Ekim 19, 2008 12:00 pm
işiniz gücünüz dışarıdan dolanmak bırkın da o işleri birazda derslerinizi çalışn aaaa
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Paz Ekim 19, 2008 1:30 pm
Başkan çalışıoz da kameralar peşimisden ayrılmıooo kiii
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Paz Ekim 19, 2008 1:38 pm
eee ilgi odağı olmak başka şeyyy
Artı Elyo canım sen ne dion ?_?
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Paz Ekim 19, 2008 1:40 pm
Başkan artı elyo ne yaaawwwww karizmaaa omak ayrı bişi tabiiii
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Paz Ekim 19, 2008 4:02 pm
Ya süper ve mükemmel fotolar... Bu ülkenin geleceği siniz... İnş.okulu başarı ile bitirir... İyi ve güzel yerleri kazanırsınız...
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Paz Ekim 19, 2008 10:48 pm
hepiniz çok güzel ve yakışıklı çıkmışsınız canım kardeşlerim benim ama şu ennnnnnn uzun olanınız varya o bir harika çok merak ettigim okulunuzuda en sonunda gördüm bir gün degerli abinizle sizi ziyarete gelicez çok çalışın o okulda tamammı sınavdan sora sizinle konuşucam okey sizi seviyorum........
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Salı Ekim 21, 2008 8:04 pm
Tesekkürler abla
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Çarş. Ekim 22, 2008 3:49 pm
çok güsel arkadaşlar ama orada birkaç yere sitenin adını yazmışsınız oralardada çekseydiniz keşke ama böylede çıok süper tşk
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Çarş. Ekim 22, 2008 6:37 pm
İnş oralarda da çekilcez de cameraların yine bisi yakalamasını beklioruz ablacım gel beklioruz abimizle seni
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Çarş. Ekim 22, 2008 10:35 pm
abiniz gideriz dedi şimdi sordum inş en yakın zamanda gelcezzz......
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Çarş. Ekim 22, 2008 10:58 pm
d3rY@ demiş ki:
çok güsel arkadaşlar ama orada birkaç yere sitenin adını yazmışsınız oralardada çekseydiniz keşke ama böylede çıok süper tşk
senin de fotolarını da görmek isteris gerçi bir kaç küçüklük fotonu gördük IDLE ile ama
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Perş. Ekim 23, 2008 9:22 am
ifot_abla demiş ki:
abiniz gideriz dedi şimdi sordum inş en yakın zamanda gelcezzz......
İnşallah...
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Perş. Ekim 23, 2008 5:04 pm
Harbi çok güsel çıkmış sınız bende sizin yurttayım.
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Perş. Ekim 23, 2008 5:18 pm
_ÇatLak_ demiş ki:
d3rY@ demiş ki:
senin de fotolarını da görmek isteris gerçi bir kaç küçüklük fotonu gördük IDLE ile ama
yaaaa tanrım o ben değilim :D
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Perş. Ekim 23, 2008 6:35 pm
sensin sensin bilioruz güsel çıkmışın yawww[i]
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Perş. Ekim 23, 2008 10:06 pm
hyrrrr kabul etmiyorum o diğer kardeşim :D
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Cuma Ekim 24, 2008 7:53 pm
Yemesler öğrendik bissss
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Cuma Ekim 24, 2008 8:04 pm
tmm ya itiraf ediorum benim yah o kadarda gösterme demiştim
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Cuma Ekim 24, 2008 8:07 pm
Bis görürüs valaaaa kaçmas bisdennn:D
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Cuma Ekim 24, 2008 8:09 pm
Cidden ama çook komik çıkmışsın yaa...
Konu: Geri: _ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık... Cuma Ekim 24, 2008 8:11 pm
gülmeyin yah zaten psikolojik bunalıma girdim o resim yüzünden ıyyy kabus gibi
_ÇatLak_ ve LiLPeNT yi Okul Çıkışında Yakaladık...