Konu: Tripkolic- Uzak Bir Yerde Paz Tem. 26, 2009 4:12 pm
Tripkolic- Uzak Bir Yerde
Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme
Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende Kendime..?? Giderdim YaLan icinde Sende Dönmede...
E$tim KorkuLarimi ßen Her ßir Ardina ßirakani ßen Gömdüm Vede Seni SiLmek ßana Göre DeqiL Ama Ömrümde ßir Hata ßen Gördüm Döndüm Arkama Baktim Orda Oysa Yalanda Ben Uykumu Böldüm Karalamak istedim Oysa Yüzünde Her$eyden Uzaga Gördüm
KeLimeLer OLmadi ßana Derman Seni Sana AnLatacak ßir Kavram Dönmek istedim Onca SayfaLar ßeni Sana AnLatmadi HaLa KorkuLarim ßeni Övdü ßirikti Derdime iLacim OLmadi Ne ALa... Kendimi Adadim Herseyden Uzak Hersey ßana Yakin ÖLüme
Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme
ELLerimde Yine Kokun KaLdi ELLer Düsman ßeni Yine Aci Sardi Gidemedim Senden KaLbim KaLdi Acim SöyLe icimde SakLi
GüLerim ßugün Kendi HaLime Kimse AnLamiyor Yokki Care Dönme Artik Eski GünLere AniLarim Gitti SenLe..!!
Son Defa ßugün Resmine ßaktim Uykudan KaLkip AniLara DaLdim Yine Seni ßana Sorani ßende Yaktim Huzuru ßen ELLere Sattim
inanmadin ßana SeneLerim ßitti Korkuyorum Ama Yine Seni Sevdim AqLadim Her Gece ÖLümü ßekLedim Kaderime Küfrümü SenLe Cektim..!!