Tart hamuru için : 250 gr un 125 gr margarin 1 yumurta sarısı ½ bardak su
Üstü için : 1 kırmızı dolmalık biber 1 sarı dolmalık biber 1 yeşil dolmalık biber 2 çarliston biber 3 yumurta 100 gr rende kaşar 1 su bardağı süt kreması Yeterince tuz ve karabiber
Unu bir kaba alarak ortasını açın ve 1 tutam tuz, yumuşatılmış margarin, yumurta sarısı ve suyu ekleyip yoğurun Kıvamı tutunca streç folyoya sarın ve buzdolabında yarım saat bekletin Biberleri fırında hafifçe közleyip soyun ve çekirdeklerini temizleyin İnce halkalar şeklinde doğrayın Yumurtaları bir kapta çırpın Rende peynir, krema, biberleri, tuzu ve karabiberi ekleyip karıştırın Hamuru dolaptan alıp bir kere daha yoğurun 20-25 cm çapındaki bir tart kalıbını yağlayın ve hamuru elinizle bastırarak içine yayın Üzerini bir kaç yerinden delip 180 derecede 15 dakika pişirin ve fırından çıkarın Üzerine hemen biberli karışımı dökün ve tekrar fırına verin Üzeri kızarıncaya kadar pişirin Sıcak sıcak dilimleyerek servise sunun