150 gr kayısılı dondurma 200 gr çikolatalı dondurma 200 gr ahududulu dondurma 200 gr taze kayısı 150 gr taze ahududu 4 çorba kaşığı hazır ahududu sos
Kayısıları yıkayıp kurulayın Ortadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkartın Küçük ama derim 4 kasenin içini streç folyo ile kaplayın Ahududlu dondurmayı kaselere paylaştırın ve üzerine kaşıkla bastırıp yayın Kayısıların iç kısımları altta kalacak şekilde dondurmanın üzerine dizin Kaseleri buzlukta beş dakika bekletin Çikolatalı dondurmayı ekleyip aynı şekilde yayın Ahududuların bir kısmını süsleme için ayırıp kalanını kaselere paylaştırın Yine kaseleri buzlukta beş dakika bekletin En üste kayısılı dondurmayı koyup bastırarak yayın ve kaseleri buzlukta 3 saat bekletin Kalıpları servis tabaklarına ters çevirerek streç folyoyu temizleyin Üzerini ahudud ve taze nane yaprakları ile süsleyip yeterince sos ekleyin