Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Hoşgeldiniz, Misafir
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 17
 

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tavuk Suyu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
_ÇatLak_
Asistan
Asistan
_ÇatLak_
Cinsiyet: Erkek
---www.acemi.yiz.biz---
Yaş : 33
Kayıt tarihi : 22/09/08
Mesaj Sayısı : 3535
Nereden : TÜRKİYE / ANKARA
Lakap : Paşa
Tavuk Suyu Vide
http://www.acemi.yiz.biz
MesajKonu: Tavuk Suyu Tavuk Suyu EmptyC.tesi Ara. 20, 2008 4:21 pm


MALZEMELER

2 Soğan

2 Büyük Havuç

2 Sap Pırasa

1 Bütün Tavuk



YAPILIŞ TARİFİ

1- Soğanları soyup ikıye bölün. Havuç ve pırasayı temizleyip iri iri kıyın.

Tavuğun içini ve dışını iyice temizleyin ve yıkayın.

2-Çorbanın lezzetini arttırmak için soğan, havuç ve pırasayı çorba yapımında kullanmadan önce bir tencerede kavurun.

Tavuk, tuz ve karabiberi
l litre su ile birlikte ilave katın. Kaynama esnasında beyaz bir köpük
oluşacaktır. Köpüğü dikkatilce çorbanın üzerinden alın. Çorbayı 2,5
saat yarı kapalı kapakla kısık ateşte kaynatın.

3-Tavuğu çorbanın içinden alın. Suyu yavaşça bir süzgeçten geçirin.

4-Tavuğun etini kemiklerinden ayırın. Önce kanat ve butlarını ayınn. Eti küp küp doğrayıp çorbaya ekleyin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Tavuk Suyu

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Action Forumlar :: Yemek Tarifleri :: Çorbalar -
Powered by phpBB © Acemi Forum
Copyright © 2007 By [-İDLE-] & adegerli33