Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Hoşgeldiniz, Misafir
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 17
 

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ŞİPŞAK KEK TARİFİ

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
KaranLık
Co-Admin
Co-Admin
KaranLık
Cinsiyet: Kadın
---www.acemi.yiz.biz---
Yaş : 32
Kayıt tarihi : 12/02/09
Mesaj Sayısı : 5386
Nereden : DüşLerin İçinden
Lakap : (Küb)
ŞİPŞAK KEK TARİFİ Vide
http://www.acemi.yiz.biz
MesajKonu: ŞİPŞAK KEK TARİFİ ŞİPŞAK KEK TARİFİ EmptyPtsi Tem. 06, 2009 3:34 pm

ŞİPŞAK KEK TARİFİ
3 adet yumurta
125 gram margarin
15 su bardağı şeker
1 su bardağı gazoz
25 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 adet limon rendesi
yarım su bardağı ince çekilmiş badem
Yapılışı Oda sıcaklığındaki yumurtaları kırın. Daha sonra içine şekeri vanilyayı oda sıcaklığındaki yumuşattığınız margarini ilave edip bir mikser ile krema kıvamına gelene kadar çırpın. Eleyerek unu ve kabartma tozunu ilave edip karıştırın.

Daha sonra gazozu ve limon kabuğu rendesini ekleyip çırpmaya devam edin. Son olarak çekilmiş bademi ilave edip tahta bir kaşık ile karıştırın.

Margarin ile yağlanmış kek kalıbına dökün. Önceden 185 derecede ısıtılmış fırında 40 dakika kadar pişirin. Servis yapın.
__________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

ŞİPŞAK KEK TARİFİ

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Action Forumlar :: Yemek Tarifleri :: Hamur İşleri -
Powered by phpBB © Acemi Forum
Copyright © 2007 By [-İDLE-] & adegerli33